משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריתביעה של חברה בע"מ נגד חברת מחסני האגוז

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

תביעה של חברה בע"מ נגד חברת מחסני האגוז

אסף
אסף כהן

היי, החברה הנדונה היא חברה פעילה שידוע שעקצה כבר כמות גדולה של אנשים. החברה מספקת מחסנים ולחלק גדול מהרוכשים היא פשוט לא מספקת אותם, ולמעשה עוקצת. להלן מס' שאלות: 1. במידה ורוכשת המחסן (הנעקצת) היא חברה בע"מ. סך העוקץ הוא בערך 6500 ש"ח, אני מבין שהמסלול הרלוונטי הוא סדר דין מהיר. האם חייבים להעזר בעו"ד או שאפשר להגיש את התביעה עצמאית? 2. העוקצת לא סיפקה שטר חוב ברור ומוגדר לפני ביצוע העסקה, האם זה יקשה על התביעה? כן קיימת התכתבות בוואטסאפ שבה העוקץ מבטיח לספק את המחסן, וקיימת חשבונית. 3. ידוע שמחסני האגוז ("היי-ווד דבליו.פי.סי תעשיות") נמצאת בחובות של מיליונים, אבל היא כן חברה פעילה שממשיכה למכור ואף מפרסמת בתקשורת (למשל בערוץ 14 שודרו פרסומות שלה לאחרונה), האם בכלל יש טעם להגיש את התביעה? תודה רבה!

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אסף שלום, אתה יכול להגיש תביע גם ללא עו"ד, אתה יכול להעזר בעו"ד שינסח לך את התביעה . להמשך יעוץ הינך מוזמן לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036.