א

איך לפטר מהחבות שאני לא יכול לשלם

ערב טוב שלום אני נכה צהל על רקע נפשי הלם קרב בעקבות הפציעה נלקתי לחובות גדולים שאני לא יכול להחזיר אותם בשום פנים ואופן מיותר לציין שלקחית הכספים הייתה בעקבות מחלתי יש אישור רפואי לזה. עכשיו מאמים עליי בהוצאת לפועל מה עליי לעשות? אתם מכירים את החוק חייב מוגבל באמצעים בהוצאת לפועל האם אני יכול להשתמש בזה. אין לי דירה ואף רכוש על שמי אני מקבל רק קצבה של משרד הביטחון. תודה מראש א.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

התחשבות שכזו תוכל לקבל בהליך של פשיטת רגל במידה ונתונים מתאימים, תבדוק סיוע מול ארגונים התומכים בהלומי קרב, האם אתה לא מקבל קצבה?