ברכה יואב

קבלת כספי הודעה מראש ופיצוי פיטורין מהמעביד תוך כדי תהליך לקבלת הפטר

אני נמצאת בשלב של דיון בבקשה להפטר. בחודש האחרון פוטרתי מעבודתי ובתוך כך קיבלתי סכום עבור חלוף הודעה מוקדמת וכן חלקו של פיצוי הפיטורין שנמצא אצל המעביד. השאלה האם קבלת כספים אלו בתקופה המתנה לקבלת הפטר לא עשויים להכשיל את ההליך? ושאלה נוספת, האם לא אתבקש להעביר את הכספים הללו לטובת תיק האיחוד? לציין כי אני עומדת בכל צווי התשלום שנקבע על ידי הוצל"פ בתודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

כספי פיצויים מוקנים לקופה ויועברו ככל הנראה או יחושבו בתכנית שלך קחי זאת בחשבון