לירון

בהמשך לתשובתך לשאלתי ביזיון בימ"ש

תודה רבה! 1. אתה צודק רצוי שלא אבצע שום עבודה במקום הנתבע אולם, כשהגשתי את הבקשה למימוש צו עשה בטופס 505 נכתב שבקשתי לא טופלה.( לא ניתנה החלטה ) כתבו לי במייל לא בהחלטה של אף גורם מהלשכה שהם רוצים שאני אתקן שאביא 3 הצעות מחיר של קבלן. 2 היום הייתי בהוצל"פ ושוב זה מה שנאמר למרות שבחוק סעיף 63 מורה אחרת. והזוכרה רשאי להחליף... אבל אם הוא לא רוצה? האם אני חייבת לתקן ולשלם ואם אין לי יכולת כלכלית? שנית אין לי יכולת להיכנס לנתבע הביתה ועוד 3 פעמים. ושלישית לא יודעת אם הצעת מחיר גם עולות כסף לכל בעל מקצוע שיגיע רק לתת הצעה. כי חלק מהעלויות הוצל"פ לא מחזירה. לסיכום, האם עליי להראות שאין מוטיבציה מרשם ההוצל"פ לפעול ואז לפתוח בביזיון בימ"ש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

בכדי לתת תשובה אני צריך לראות את מלוא המסמכים אם תרצה המשך טיפול נא להתקשר ל 0509000145