אמיר

תאונת דרכים בשנת 2012

עשיתי תאונת דרכים בשנת 2012 והגשתי לפני יולי 2014תביעה לנכות כללית וקיבלתי 30 % נכות שלא מקנות לי קצבה רציתי לדעת שחברת הביטוח של הרכב מתחשבות בנכויות שקבע הביטוח לאומי ?? רציתי לציין שהשכר שלי לפני התאונה 11500 ש"ח ואני בן 30 ביום התאונה ורציתי לדעת מה גובה הפיצוי שאני יכול לקבל ??

עו"ד זאב פרל

שלום אמיר. מכיון שמדובר בנכות כללית לקביעת הנכות של הועדה שליד המוסד לביטוח לאומי אין השפעה על הנכות שתיקבע לך בתביעה כנגד חברת הביטוח (מעבר לעובדה שסביר להניח שתיקבע לך נכות). גובה הפיצוי שאתה יכול לקבל תלוי במשתנים רבים לרבות בימי האשפוז, סוג העבודה בה עבדת, הפגיעה התפקודית שלך בעבודה, העזרה שאתה מקבל מהסובבים אותך ועוד כהנה וכהנה. ולכן מהנתונים שמסרת לא ניתן להעריך לך באופן מדויק את הפיצוי "שאתה יכול לקבל". במידה ותרצה ייעוץ אישי ותשובות פרטניות הנך מוזמן ליצור קשר עם משרדנו ונשמח לסייע לך.