שמואל

תאונה עם רכב של השכרה

יש לי רשיון של נהג חדש, לקחתי מחבר רכב של השכרה ללא רשותו, לאחר מכן ביצעתי תאונה עם הרכב ופגעתי בשלושה רכבים אחרים כאשר באחד מהם אף נפגעו קל יושבי הרכב (קל - זה אומר שעד להגעת האמבולנס הם גם הסתובבו על הרגליים). מה הולך לקרות? מה יש לי לעשות ? האם יש כאן עבירה על החוק ?

עו"ד זאב פרל

שלום שמואל. מבלי להיכנס להיבטים פליליים הנלווים למעשך, יכול וחברת הביטוח תתנער מאחריות ולא תיתן כיסוי ביטוחי לנזקים אשר נגרמו בעקבות התאונה.