עופר

פיצויי סבל וכאב בתאונת דרכים קלה

אשתי עברה תאונה קלה לפני כשנה וחצי, היתה במיון וחזרה מהר לשגרה. הבנתי שניתן לדרוש פיצויי סבל וכאב מחברת הביטוח. הבנתי שהסכום שניתן לקבל הינו בסביבות 4000 ש"ח. אני מחפש עו"ד שיטפל מול חברת הביטוח...האם חייבים עו"ד לטיפול?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום עופר, לא חייבים עו"ד, אפשר לשלוח מכתב ולדרוש פיצוי. עו"ד יכול למקסם את סכום הפיצוי, אך מצד שני הוא גובה שכר טרחה בגובה 8%. בהצלחה אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com