שירה

אי הסכמה על הנזק אשר נגרם לרכב

פגעתי ברכב עומד, הנהג לא היה במקום והשארתי פתק עם שמי ומספר הטלפון. כעבור יום ביקשתי מהנפגע לשלוח אליי תמונות של הרכב לצורך קבלת הצעת מחיר לתיקון, אז התברר לי כי הנפגע טוען שיש ברכב 2 מכות ולטענתו אני גרמתי לשתיהן. דבר זה אינו מסתדר עם אופי התאונה ועם העובדה כי ברכב שלי יש סימן ממכה אחת בלבד. מה עושים במקרה כזה? אין בכוונתי לקחת אחריות על המכה השנייה שלטענתי לא נגרמה על ידי הוא מצידו טוען שהמכה לא היתה קודם לתאונה.

עו"ד גיא מדמון

שירה שלום, דבר ראשון, כל הכבוד על השארת הפתק. לפי המתואר נהג הרכב הנפגע לא היה במקום בזמן התאונה ולכן לא ברור כיצד הוא יכול לטעון שאת גרמת גם לנזק נוסף. את העדה היחידה לתאונה וזה פועל לטובתך.