שרון

החתמת דיירים לפני 5 שנים על פינוי ובינוי

החתימו 11 דיירים מתוך 32 בפרויקט פינוי בינוי לפני 5 שנים הדיירים ראו לפני כשלוש שנים שהיזם לא יוצר עימם קשר ופנו ליזם אחר לביצוע תמא 38 חיזוק שבו חתומים 28 דיירים היזם הראשון של הפינוי בינוי החליט להמשיך ולבקש מהעירייה שתצהיר על המקום כפינוי בינוי רק בחודש האחרון ורשם הערת הזהרה לדירות החתומות בנוסף בחוזה של פינוי בינוי לא מצויין התאריך שחתמו הדיירים לפני 5 שנים אך הם בוודאות יוכלו להוכיח זאת השאלה שלי היא האם היזם של הפינוי בינוי יכול להמשיך ולבקש מהעירייה שהמתחם יוצהר כפינוי בינוי שהדיירים כבר פנו ליזם אחר אשר הגיש בקשה בעיריה והתחיל עם התכנון והתקדם לתמא חיזוק אשמח לקבל תשובה?

עו"ד צ

יש לבחון את התנאים המתלים ויתר התחייבויות הצדדים כמפורט בהסכם מול היזם הראשון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי