אייל מעוז

מחלוקת עם היזם בנושא

בהסכם המקורי היזם מעלה אותנו בשתי קומות,הדירה שלי בקומה ראשונה ואני אמור לקבל דירה בקומה השלישית,לאחר משא ומתן עם היזם חתמתי איתו על הסכם שאני עולה בעוד שתי קומות תמורת סכום כסף, זאת אומרת שאני אמור לקבל דירה בקומה החמישית. לפני מספר חודשים היזם החליט לעלות את כל דירי הבניין בעוד שתי קומות סה"כ 4 קומות, שאלתי אם היזם איזו קומה אני אמור לקבל והוא אמר קומה חמישית. אבל מתוקף ההסכם אני כבר בקומה חמישית וצריך לעלות בעוד שתי קומות לקומה שביעית, היזם אמר תקבל את קומה חמישית מבלי להוסיף כסף זאת אומרת שהוא לא מתייחס להסכם שנחתם בנינו. אני מתעקש לקבל את קומה שביעית.

עו"ד צ'יקו אברם

ראשית, הייתי בודק האם קיים סעיף שדרוג הדירה בהסכם הראשי ביניכם, כזה שמקנה לך זכות לשדרוג הדירה בכל מקרה. שנית, יש לבחון הוראותיו של הנספח עליו חתמתם באופן פרטני כדי להשיב לגופו של עניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי