קרן12

זכות למיסתור כביסה חלקי, במקום מיסתור מלא

הי. האם יש לי זכות לבקש שאת החלון היחיד שיש באגף מסוים של הבית, לא יכסו במיסתור כביסה מלא, אלא יכסו עם מיסתור רק את מנועי המזגנים וכו'?

עו"ד עזריאל ברנשטיין

שלום רב, על פניו נשמע כי פנייתך עוסקת בעניין תכנוני ו/או מסחרי, אך יש לבדוק בהוראות הסכם התמ"א / פינוי בינוי (לפי העניין) האם יש התייחסות ספציפית לשאלתך.

קרן12

הי, תודה. הניסוח בחוזה, לגבי מיסתור כביסה, הוא מאוד כללי, רק כתוב שיהיה מיסתור כביסה, בלי לפרט אם הוא חלקי/ מלא. אז מה זה אומר לגבי הזכות שלי להתנגד לכיסוי חלון?...

עו"ד עזריאל ברנשטיין

קרן שלום, על מנת להשיבך באופן פרטני על שאלה זו יש לעיין בהוראות ההסכם בכללותו. עו"ד העוסק בעייני התחדשות עירונית יוכל לבצע זאת נאמנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי