מירי

פינוי בינוי לדירה עם הערת אזהרה

אמי ירשה חלק בדירה שהבעלים מעולם לא טרחו להסיר את הערת האזהרה למרות ששלימו לפני עשרות שנים הכל. אין לה שום הוכחות לתשלום והיורשים של המלווה מסרבים לווצכ אבל לא תובעים כי גם להם אין הוכחה לחוב. כעת בבניין מתארגנים לפינוי בינוי. מה יכול לקרות במקכה כזה והאם עמי יכולה בכלל לחתום על חוזה כזה? היא חטששת לאבד עת הדירה. תודה

עו"ד שי אליאב

חייבים להסדיר את המצב הקנייני ללא קשר לפרויקט. על בסיס הנתונים שהעברתם, מציע לבחון להגיש תביעה לבית המשפט להצהרת בעלות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי