נטלי

דמי שכירות מופחתים בתקופת עבודות תמ"א

שלום, אנחנו שוכרים דירה בבניין שלאחרונה התחילו בו עבודות תמ"א. בחוזה שכירות שלנו מצויין כי בתקופת ביצוע עבודות דמי שכירות יהיו מופחתים בציון הסכום המופחת. אם העבודות החלו באמצע החודש, האם זה מחייב את המשכיר להחזיר דמי שכירות באופן יחסי על אותו החודש מיום תחילת העבודות, או שדמי שכירות מופחתים תקפים לחודש שלם הבא? תודה

עו"ד שי אליאב

זה תלוי בנוסח ההסכם. כפי שאת מציינת, מגיע לך הפחתה בתקופת העבודות. במצב זה, דומה כי מגיע לכם לקבל החזרה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי