גדליה

ביטול יפוי כוח בלתי חוזר

האם הוספת המילים "בלתי חוזר" ליפוי כוח לפני חתימה, לאחר שבהעתק שנשלח קודם לא היו המילים הללו, ומבלי שהדייר מודע לכך הינה הטעיה? שכן עכשוו ה"בלתי חוזר" מנוצל. איך מבטלים יפוי כוח בלתי חוזר? איך מבטלים הסכמה לתכנית שנחתמה על ידי העו"ד מכוח יפוי הכוח הבלתי חוזר?

עו"ד שי אליאב

ביטול ייפוי כוח בלתי חוזר הנו נושא שניתן לכתוב עליו ספרים. ככל שהייתה הטעיה, ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה לביטול ייפוי הכוח. תשומת לבך כי לא המילים "בלתי חוזר" הופכים אותו לכזה, כי אם זכות צד ג' הכתובה בגוף ייפוי הכוח. אני מציע לבדוק את ההעובדות מול עוה"ד שמייצג אתכם בעסקה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי