אפי

תמ"א 38 פינוי בינוי האם העיריה יכולה לחייב?

את הדיירים ואו החברההבונה להשקיע בתשתיות באיזור כמו גני ילדים בתי ספר מדרכות באיזור הלא העיריה מקבלת מהחברה הבונה היטלי השבחה והוצ נוספות כפי חוק מה רוצה העיריה מ הדיירים הם כבר שילמו עבור תשתיות וכו . האם חוקי?

עו"ד שי אליאב

מדובר בנושא מאוד מורכב שמתייחס לעבודות פיתוח שהעירייה משיתה על יזם במסגרת פרויקט. פסק הדין בענין דירות יוקרה צמצם את האפשרות לחייב יזם. לאור פסק הדין תוקנה פקודת העיריות ושם הוגדרו קריטריונים אמתי יכולה עירייה לחייב יזם בעבודות פיתוח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי