מירב

עו"ד פרטי בעסקת פינוי בינו

הנני חברה בנציגות הבניין ומשום שמצבי שונה משאר בעלי הדירות (יש לי שתי דירות)ברצוני לקחת גם עו"ד פרטי מלבד עו"ד שמייצג את כלל בעלי הדירות? האם אוכל להתנהל עם שני העו"ד?האם יש ניגוד אינטרסים משום שאני בנציגות הבניין. איך העו"ד שלי אמור להתנהל עם העו"ד של שאר בעלי הדירות? האם ההסכם הכולל עם שאר בעלי הדירות לא יחול עלי? בתודה מראש, מירב

עו"ד שי אליאב

כל בעל זכות רשאי לקחת עו"ד מטעמו אך בסוף כולם חותמים על אותו הסכם. כשלעצמו, נציגה הלוקחת עו"ד מטעמה עשויה לשדר מסר בעייתי על התנהלות הפרויקט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי