אבי

ביטול תביעת דמי פגיעה

שלום רב. לפני מספר חודשים בדרכה לעבודה אשתי שברה את האצבע בכף הרגל. שהתה במחלה כמעט חודש ודיווחה למעסיק שזו תאונת עבודה. הגשנו תביעה לביטוח לאומי להכרה כנפגעת תאונת עבודה וקבל דמי פגיעה. 3 חודשים עברו וטרם התקבלה החלטה. מאחר והשבר החלים ואין נכות ומשיקול כלכלי נטו עדיף שהמחלה תשלום ע"י המעסיק ולא 75% מהשכר של ביטוח לאומי- האם ניתן להגיש בקשה לביטוח לאומי לביטול התביעה? האם מהלך כזה לא יפגע בנו אל מול המעסיק, כשנבקש לאחר מכן תשלום של ימי המחלה ? אני מזכיר ביטוח לאומי לא דחה אלא אנחנו מבקשים לבטל את התביעה תודה לעונים

אדם אשכנזי עו"ד

אינני מכיר אפשרות כזאת. הגשת תביעה, האירוע הוכר כתאונת עבודה, אני מעולם לא נתקלתי בסיטואציה כזו של "ביטול בדיעבד". בהצלחה

אבי

האירוע עדיין לא הוכר- טרם התקבלה החלטה