דדי מלכה

למבנה אין היתר בהנדסה בעיר

מדובר בעיר אריאל אני רוכש נכס ברחוב בית לחם 7 בעיר השמאי ביקש להביא מההנדסה היתר בנייה + מפת שטחים+שרטוט דירה בהנדסה נאמר לי שהקבלן (אלמוג) קיבל היתר על חלק! מהשטח רק על מספר 9 ובנה 3 מבנים של 4 דירות בכל מבנה ולכן למספר 7 אין היתר כביכול( המבנה עומד מ1999 ולא היה שום תביעה ושום בעייה)מה המעמד החוקי של הדירה?והאם יכולים לא לאשר משכנתא??

עו"ד צבי סיגל

דדי שלום וברכה, שים לב כי פורום זה אינו עוסק בתכנון ובניה. אנא פנה לפורום המתאים. בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים