עוזי

מכתב לבנק למשכנתאות להפעלת ביטוח חיים

גיסי נפטר לפני כחודש. היה לו ביטוח חיים. האם כדי להפעיל את ביטוח החיים שלו מספיק לשלוח מכתב לבנק למשכנתאות כדי שיתרת המשכנתא תימחק? תודה מראש

עו"ד טל זהבי

ראשית הרשה לי להשתתף בצערך על מות גיסך. במקרה של פטירת אדם שהיה מבוטח בביטוח חיים ריזיקו למשכנתא, יש לפנות אל חברת הביטוח באמצעות טופס מסודר אותו ניתן לקבל בבנק למשכנתאות אליו יש לצרף את מלוא המסמכים (תעודת פטירה, מסמכי אשפוז וכיו"ב) חברת הביטוח תבדוק את התביעה ובמידה והתביעה תאושר, יתרת המשכנתא תסולק על ידי חברת הביטוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים