ורד

אי תשלום פנסיה מצד המעסיק

שלום, אני עובדת במקום מסוים בו התחלתי לעבוד ב-23/9/09, יצאתי לחופשת לידה בין התאריכים 1/10/10-30/3/11. עבור אילו חודשים המסיק צריך לשלם לי? הבנתי שבחצי שנה ראשונה לא חייב, כמו-כן את חצי שנת חופשת הלידה. דבר נוסף, וחשוב יותר - שילם עבורי 3 חודשים ואח"כ היה פעם של4-5 חודשים, דיברתי איתו והעניין סודר, ושולפ רטרואקטיבית, עכשיו הודיעו לי מחברת הפנסיה שכבר 5 חודשים (מספטמבר) לא שולם עבורי. מה עלי לעשות, מה החובה שחלה על המעסיק ומי יכול לאכוף זאת? האם לחברת הפנסיה יש אפשרות? זה רק אני מול המעסיק, אני עובדת יחדה, ונראה כאילו הוא עשה העלמת עין מכוונת, כי זו כבר פעם שניה.. אודה לתגובתכם המהירה

עו"ד טל זהבי

שאלתך הינה בתחום דיני העבודה. אנא הפני את שאלתך לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים