לירון

הגשת תביעה לחברת הביטוח לאחר מות הבעל

בעלי נפטר ויש לו ביטוח חיים.הגשתי תביעה לחברת הביטוח.התשלומים עבור דמי הביטוח החודשיים הופסקו.האם זה בסדר שהופסקו או עלי להמשיך לשלמם עד קבלת הכסף? תודה על תשובתכם.

עו"ד טל זהבי

במקרה שלך הפוליסה הפסיקה להתקיים עם מותו של בעלך ועל כן חברת הביטוח אינה גובה פרמיה על פוליסה שהפסיקה להתקיים. אין זה אומר בהכרח שהתביעה אושרה על ידי חברת הביטוח. כעת תערוך חברת הביטוח בדיקה האם מותו של בעלך נבע עקב מקרה המכוסה בפוליסה. אם אכן כך, תקבלי תשלום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים