i

הודעה לחברת הביטוח לגבי החלטת הביטוח הלאומי

האם אני צריך כרגע להודיע לחברת הביטוח לגבי ההחלטה של ביטוח לאומי או שאני אחכה שהם יבקשו מסמכים חדשים בנושא? מה כדאי לעשות?

עו"ד טל זהבי

משאלתך אני לומד שאתה מקבל קצבת אובדן כושר עבודה מחברת הביטוח. קצבה זו משולמת על בסיס חודשי ואני מאמין שחברת הביטוח קצבה את תקופת אי הכושר. תקופת אי הכושר שנקבעה על ידי חברת הביטוח ניתנה לך לאחר שחברת הביטוח התייעצה עם מומחה מטעמה. בתום תקופת אי הכושר שנקצבה לך, חברת הביטוח תבקש מסמכים חדשים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים