I

פטור מתשלום מס בריאות וביטוח לאומי על הקצבה

אני עדיין לא הבאתי להם את הפרוטוקול מביטוח לאומי ששם קבעו לי 65 אי כושר רשום ככה הנדון חובת ניכוי דמי ביטוח לאומי ודמי בריאות אבקש לפטור אותי מתשלום מס בריאות וביטוח לאומי על הקצבה\לנכות מס מופלת מאחר ו: 1. הנני נכה. מצ"ב אישור מהמוסד לביטוח לאומי המעיד על 75 אחוז אי כושר יציבה \אישור על קבלת קצבת נכות לנפגעי עבודה בשיעור 100 אחוז לצמיתות 2. הנני אישה נשואה - עקת בבית ואנני עובדת מחוץ לביתי כמו כן בעלי הינו תושב שראל ומבוטח עפ"י פרק ב ביטוח לאאומי 3. אני מצהיר\ה כי מלבד הקצבה המשולמת לי על ידכם, אין לי הכנסות נוספות כלשהן ולפיכך אבקש לנכות מס מופחת מתשלומי הקצבה (כפןף לביטוח לאומי) האם אני אסמן את 3 האם חברת הביטוח יכולה לבקש ממני מסמכים חדשים בנושא והנכות ואח"כ תזמין אותי אליהם? כי כרגע אני עם 65 אחוז לצמיתות אך עדין לא שלחתי להם מסמכים בנושא מפני שאחרי שהגשתי ערעור לביטוח לאומי קיבלתי זאת כי הם גובים ממני כל חודש 500 שקל לכן אני מתלבט אם למלא זאת ולשלוח עכשיו או להמתין עם הנושא מה כדאי לעשות?

עו"ד טל זהבי

מטרת ההצהרה הינה למנוע כפל תשלום מס בריאות. במידה ותבחר לא למלא את ההצהרה, חברת הביטוח תנקה מס בריאות באופן מלא מהקצבה המשולמת לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים