אפי

תביעת פוליסת ביטוח חיים - האם מגישים כתביעה רגילה או סדר דין מקוצר?

עו"ד רונן מורנו

אפי שלום, ככל שמדובר בתביעה לסכום קצוב ויש עליה ראיה בכתב, הרי שלכאורה ניתן להגיש את התביעה בסדר דין מקוצר. פוליסה הינה מסמך בכתב ותגמולי ביטוח בדר"כ הינם סכום קצוב (סכום תגמולי הביטוח רשום בפוליסה). יחד עם זאת, צריך לזכור שכל פעולה שנעשית במסגרת ניהול תביעה כנגד חברת ביטוח יש לשקול בכובד ראש- לגבש אסטרטגיה ולבחור את הטקטיקה הנכונה. יש לבחון את עילת התביעה ולשקול יחד עם עורך דין שבקיא בתחום ניהול תביעות לתגמולי ביטוח את דרך הגשת התביעה בצורה נכונה ועל בסיס מלוא הפרטים הנחוצים. אני עומד לרשותך בכל שאלה ואתה כמובן רשאי לפנות אלי בפרטי (ronen@moreno-law.co.il). בהצלחה, רונן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים