אבי

ביטח חיים וצו ירושה

שלום במסגרת עבודתי עשיתי ביטוח חיים לבן/בת זוג. לפני מספר חודשים אשתי נפטרה ממחלה. יש ברשותי צו ירושה מבית הדין הרבני לאחר שאני וילדיי פנינו לבית הדין הרבני. חברת הביטוח אינה מסתפקת בצו הירושה מבית הדין הרבני אלא היא דורשת שבנוסף לכך נביא לה גם צו ירושה מבית משפט. האם זה חוקי מחברת הביטוח לדרוש זאת? האם חברת הביטוח לא מחוייבת להסתפק בצו הירושה מבית הדין הרבני? אבי.

עו"ד טל זהבי

צו ירושה שניתן בבית הדין הרבני בסמכות, אמור להיות תקף גם אל מול חברת הביטוח לכל דבר וענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים