יוחנן

טיפול נסיוני לכאורה ואינו מכוסה בפוליסה

עברתי צינתור לטיפול בערמונית במרפאת גת-גורן. חברת הראל טוענת שהטיפול נסיוני ולכן אינו מכוסה בפוליסה. ד"ר גת טוען שהמחקר והניסוי נגמרו כבר בשנת 2008, התוצאות פורסמו מזמן וברור שאין מדובר בניסוי. מה עוד שעד היום טופלו בשיטה מעל 3000 פציינטים. טענת הראל היא "על פי חוו"ד של יועצינו הרפואיים". האם קיים קריטריון ברור מתי טיפול מפסיק להיות נסויי, למעט זה שהניסוי נגמר ותוצאותיו פורסמו בעתונות המקצועית? תודה

עו"ד טל זהבי

מה שאני הייתי מציע לעשות הינו להגיש תביעה בצירוף חוות דעת של ד"ר גת. ניסוי הופך לטיפול מקובל כאשר המחקר הסתיים והתוצאה של הניסוי הינה מובהקת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים