דני

חברת הביטוח לא מוכנה לתת מידע על שמות מוטבים שיורשים את הכספים

יש צוואה שבה המצווה הנפטר את הכספים בפוליסות לאביו. הבנתי מחברת הביטוח שבפוליסות מצויינים שמות ספציפיים של מוטבים אך חברת הביטוח לא מוכנה לתת אינפורמציה מעבר לזה שיש מוטבים. כדי שאגיש תביעה נגד חברת הביטוח וכנגד המוטבים שמנסים למשוך את הכסף אני צריך להיות לדעת בוודאות מיהם המוטבים. פניתי בשם אביו של הנפטר אך מסרבים למסור את האינפורמציה גם לו.האם הם חייבים למסור את האינפורמציה לאביו של הנפטר? מה לעשות כדי שימסרו כדי שאחליט אם יש להגיש תביעה ושיהיו לי את כל הנתונים לפני הגשת התביעה?

עו"ד טל זהבי

חברת הביטוח רשאית לתת פרטים לגבי הפוליסה, לרבות מוטבים, רק ליורשים בדין. כדי לקבל פרטים לגבי הפוליסה יש להמציא צו ירושה או צו קיום צוואה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים