רקפת

איום על ביטול ביטוח מנהלים

לפני כחצי שנה עשיתי ביטוח מנהלים, מצבי הבריאותי טוב וכך גם הצהרתי בטפסים עליהם חתמתי. כעת, משום מה, התבקשתי ע"י חברת הביטוח לבצע בדיקות רפואיות. הם לא הסבירו למה. שאלתי מה יקרה אם אסרב והם אמרו שיבטלו לי את הפוליסה. האם באמת יש באפשרותם לעשות זאת?

עו"ד טל זהבי

ביטוח מנהלים הינו ביטוח וולנטרי וככזה, לחברת הביטוח ישנה זכות לבדוק את היקף הסיכון. במילים פשוטות, אם אין לך כל בעיה רפואית, הסכימי לבדיקה ובכך תפיסי את חברת הביטוח והביטוח יהיה בתוקף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים