דני

המשך חברת הביטוח לא מוכנה לתת מידע על שמות מוטבים שיורשים את הכספים

השבת לי : "חברת הביטוח רשאית לתת פרטים לגבי הפוליסה, לרבות מוטבים, רק ליורשים בדין. כדי לקבל פרטים לגבי הפוליסה יש להמציא צו ירושה או צו קיום צוואה. " אז מה עושים אם טרם ניתן צו קיום צוואה ואף הוגשה התנגדות. ואני רוצה להגיש תביעה לפיה הכספים בפוליסה שייכים ליורש עפ"י הצוואה ולא למוטב. אך לצורך הגשת תביעה כזו אני צריך את שמות המוטבים כי הם צריכים להיות נתבעים. נכון? ואני צריך פרטים על הפוליסות והמסמכים שקשורים אליהם לצורך הטענות שאני רוצה לטעון בכתב התביעה. אז איך אפשר להגיש כתב תביעה מבלי שמוסרים לי את הפרטים?

עו"ד טל זהבי

הגש תביעה ובקש מבית המשפט צו להורות לחברת הביטוח לחשוף את המוטבים. לאחר קבלת שמות המוטבים, הוסף אותם לתביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים