דולב

תקדים למקרה של היעלמות פונדקאית בארץ

שלום למנהלות הפורום שאלה - האם בארץ קרו מקרים שבהם הפונדקאית פשוט נעלמה עם התינוק?? זה משהו שאנחנו חושבים עליו ומאוד חוששים ממנו

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

מעולם לא קרה שפונדקאית נעלמה עם תינוק. החשש שלכם מובן ולגיטימי אולם בארץ ארוע כזה מעוללם לא קרה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

לא ידוע לנו על מקרה כזה. משרד הבריאות מתהדר כי מעולם לא ארע אירוע בעייתי שכזה מאז ראשית הליכי הפונדקאות בישראל (1996). אם אתם חוששים מבריחת פונדקאות נסו להגיע איתה להבנה על צו איסור יציאה שלה מהארץ עד ללידה. בהצלחה