תמיר

מדור

חג שמח היום אני משלם מדור לגרושתי .השאלה שלי היא כזו גרושתי גרה כבר 3שנים עם בן זוגה והיא ידועה בציבור אף על פי שהיא לא נשואה איתו האם המדור אמור להשתנות עקב כך ולהפחיתו כי הם גרים יחד ואם כך האם אני יכול כבר במזונות הבאים להפחיתו מבלי ללכת ערכאות .תודה רבה אשמח לקבל תשובה בהקדם

עו"ד שלומי באשי

שלום תמיר, מבלי ללכת לערכאות אתה לא יכול להפחית על דעת עצמך שום דבר. באם היא חולקת דירת מגורים עם בן זוגה וכפוף לכך שתשלום המדור שלך אינו נמוך, יש מקום לשקול את הפנייה על מנת להפחית. שים לב כי אין המדובר בהפחתה ניכרת ולכן יש לשקול את כל השיקולים של התחלת הליך משפטי חדש. מצב היחסים בינכם, היחסים עם הילדים וכו..