בני

שבירת שיניים במשחק עם חברים במהלך חופשת חנוכה

הבן שלי שיחק כדורגל עם חברים בחופשת חנוכה ונפצע הוא שבר שתי שיניים ונאלץ לעבור טיפול שיניים של רופא שיניים. האם ניתן לתבוע על הפציעה?

עו"ד מאור אביטל

ראשית כל פציעות במשחקי כדורגל אינן מקימות עילת תביעה נזיקית וזאת על פי הפסיקה העדכנית שקבעה כי מדובר בהסתכנות מרצון, אלה אם הפציעה הינה בגין מפגע במגרש. בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים הרי שפוליסה זו מפצה בנושא פגיעות שיניים רק בגין אובדן שן אך אין כל החזר הוצאות רפואיות בגין טיפולי שיניים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים