נירה

הפעלת ביטוח תאונות אישיות לילדים כשהפציעה לא קרתה בזמן שעות וימי גן

שלום הייתי עם הבן שלי במגרש משחקים שממוקם במושב שבו אני גרה בשניה אחת של חוסר תשומת לב שלי הוא נפל ושבר אצבע מאז הוא לא הולך לגן ואני כמובן לא הולכת לעבודה. האם הביטוח של הילדים יינתן כשהפציעה היא לא בשעות ובימים שיש גן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

הבעיה במקרה דנן היא לא השעות אלה סוג הכיסוי כאשר ביטוח תאונות אישיות משלם פיצוי בגין נכויות או בגין ימי מחלה מצטברים כאשר הרף הוא להגיע ל-21 ימים וישנה דרישה לאישור של רופא מקצועי בלבד היינו במקרה הנדון אורטופד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים