דוד אזולאי

שבירת רגל בשעת לימודים ורשלנות

ביתי שברה את הרגל בבית הספר על ידי 'הבית ספר הביא טרמפולינות גדולות והיא נפלה מגובה כעת שוכבת כבר שבוע עם גבס האם יש בכך מקום לתביעה. מצד רשלנות ואם כן האם התביעה היא הביטוח או בית הספר

עו"ד יובל המלי

שלום רב, קודם כל בריאות שלמה ומהירה לביתך. יש להבין יותר לעומק כיצד הונחו הטרמפולינות, איזה סוג, כמה מפעילים היו במקום, מה שרשרת הנסיבות שהובילו לתאונה וכד'. במידה ובעת קבלת המידע ניתן להצביע על רשלנות כלשהי מצד בית הספר או החברה המפעילה את הטרמפולינות אזי ניתן לתבוע הן את החברה והן את בית הספר ואולי אף את משרד החינוך. במקביל ניתן להגיש תביעה במסגרת תאונות אישיות תלמידים ולקבל פיצוי בשל כך. הנכם מוזמנים לפנות למשרדנו להמשך יעוץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים