ירון

שבר ביד

בתי השתתפה במסיבת יום הולדת של חבר מהכיתה במקום שבו היו מתנפחים ומתקנים נוספים מעץ. היא נפלה מאחד המתקנים ושברה את היד. מה לעשות?

עו"ד יואב בלומוביץ

ירון שלום, יש לבחון שני דברים: 1. האם קיימת רשלנות של בעלי המקום בו התקיימה המסיבה ו/או גורם אחר אשר הוביל לפציעה. 2. האם יש מקום לפיצוי במסגרת פוליסת תאונות אישיות, וזאת בהתאם לנזק שנגרם או ייגרם. בשני המקרים אזדקק לפרטים נוספים על מנת להשיב, כגון: גיל, נסיבות המקרה, מועדו, הטיפול הרפואי ועוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים