אביבה

פציעה מריב עם ילד

שלום הבן שלי רב עם ילד מהכיתה שלו והילד זרק לכיוון הבן שלי כיסא. הכיסא פגע בכתף ובלחי של הבן שלי. הדבר קרה במהלך ההפסקה כך שמורה לא הייתה נוכחת במקום. למי אני אמורה לפנות, לביה"ס או להוריי הילד לפיצויי?

עו"ד יואב בלומוביץ

אביבה שלום, לא מסרת מהו גילו של ילדך ( האם בן 6 או בן 17, וקיימת חשיבות לעניין. מכל מקום, בבית הספר נדרשת השגחה או נוכחות של מורה תורן בזמן ההפסקה, על מנת למנוע אירועים מן הסוג המתואר. אציע לך לפנות בעניין, בשלב ראשון, לביה"ס. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים