דביר עמר

ביטול צק בגין אבידה.

ניתנה לי המחאח בנקאית,אך הארנק אבד לי ועימו הצק,מוצא הארנק היתקשר לבעל הצק ןסיפר לו שהצק אבד ,ולכן בעל הצק ביטל את הצק.לאחר כמה שעות מוצא הארנק איתר אותי והשיב לי את הארנק. אך עעת בעל הצק טוען שהיות וביטל את הצק בגלל האובדן אין הוא מחויב להביא לי חלופה לצק. שאלתי כיצד להיתנהל. אוסיף עוד שצק זה לא ניתן לי באופן ישיר על ידי בעל הצק ,אלא בעל הצק העביר צק זה לאדם אחר ואותו אדם שילם לי על ידי צק זה.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, הנושא מורכב מידי לפורום, אנא פנה לקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות