דניאלי ראובן

ועד הבית לא לא מזמין איטום לגג המשותף כבר מתחילת החורף ומתעלם למרות עשרות הפעמים שביקשתי ודרשתי גם שלחתי מכתב מעורך דין לוועד ולא טרח לקחת והמכתב חזר

נזילות מים כמעט בכל חדרי הבית ויש נזקים

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, לא המשכתם לשאלה. אך אומר, אין סיבה שתגורו בבית בו יש נזילות. האחריות לטיפול בנזילות כפופה כמובן למקור הנזילות ולמצב החזקת הזכויות בבניין. אבל נתן לומר שהיא חלה, בנוגע לשטחים המשותפים, על כלל דיירי הבית המשותף. מעבר לכך ממליץ לפנות לבעל מקצוע, עורך דין, המכיר את התחום לקבלת סיוע משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות