אור גד

האם כדי לנסות לבצע תביעה ייצוגית?

ילדים בשנים הראשונות מחסירים הרבה ימים עקב מחלות בגנים והסכומים לתשלום הגן רק גדלים ,רשת גנים גדולה מבצעת רישום אינטרנט בו יש הסכם בין הגן להורים באף אחד מהסעיפים לא מצויין החזר כספי או תנאים להחזר כספי עבור מחלת ילד ולא בהגבלה של מספר ימים רק חובה על ההורה ומסרבת לבצע החזר. תשובה שהתקבלה מהמשרד נתון לשיקול דעת של המפקחת וגם הילדה לא הייתה 14 יום רק 10 ימים זה לא מספיק".. אני מבקשת יותר משבוע במיילים וביצירת קשר לקבל הסבר הסכם או חוזה המאשר זאת ומקבלת התעלמות מוחלטת בנוסף ידוע לי כי עוד הורים "התעייפו" מלבקש מאחר והם מסורבים לקבל חזרה כספים עבור העדרות הילד כמו כן אנו שבויים במצב זה כאשר צריך לשלוח את הילד למסגרת ושכל מסגרת יכולה להוציא את הילד לפי שיקול דעתה. אודה לתשובתכם.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, תצטרכי לקבל ייעוץ נקודתי למקה שלך מומלץ מידי עורך דין.

אור גד

אשמח לדעת איזה עורך דין מטפל ועם מי להתייעץ תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות