עדי קרת

תעודות עלייה

האם ניתן לשחזר תעודות עליה של סבי וסבתי אשר עלו מפולין בשנות ה60 וכבר אינם בחיים? התעודות לא קיימות במשפחה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב תוכלו לפנות למחלקת מרשם במשרד הפנים על מנת לבדוק באם ניתן לקבל את העתק התעודות. באופן עקרוני כל תעודה שמונפקת נשמרת בארכיב אך איני בטוח אם היא נשמרת לאחר הפטירה. פנה למחלקת מרשם במקום מגוריהם של סבך וסבתך שם סביר להניח שהונפקו התעודות על מנת לברר.

עדי קרת

שלום ותודה על תגובתך המהירה. סבי וסבתי גרו בבאר שבע כאשר עלו אך לאחר שנתיים עברו לתל אביב. היכן יש לחפש את התעודות? כמו כן איזה מידע אישי נרשם בתעודות אלה והאם מסמך זה קביל כהוכחה שהיו אזרחים פולנים?

אבי

האם מצאת את התעודה? אני מחפש תעודה משנת 1932

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים