• 20 באוקטובר 2012

    א5

    שלום
    יש לי בת זוג פיליפינית כבר 7 שנים
    אנחנו מוכרים בציבור
    היא עובדת עם רשיון וויזה כמו שצריך לפי החוק
    רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לקבל מעמד א5?

    20 באוקטובר 2012
  • מנהל הפורום עו״ד דור פנק 23 באוקטובר 2012

    א5

    שלום רב
    א/5 זוהי אשרה זמנית מסוג תושב ארעי אותה ניתן לקבל כחלק מההליך המדורג כשמסדירים מעמד לבת זוג זרה , את האשרה הזו מקבלים באמצע ההליך בדנה הרביעית להליך המדורג.
    התחלת ההליך היא להגיש בקשה במשרד הפנים ולהציג את כל המסמכים הנדרשים לצורך ההליך לרבות אימותם והוכחות על הקשר הזוגי.
    למידע נוסף מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
    בהצלחה

    23 באוקטובר 2012
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?