• משה

    נשלח ע"ימשה 23:03, 20 באוקטובר 2012

    שלום יש לי בת זוג פיליפינית כבר 7 שנים אנחנו מוכרים בציבור היא עובדת עם רשיון וויזה כמו שצריך לפי החוק רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לקבל מעמד א5?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    11:41, 23 באוקטובר 2012

    שלום רב
    א/5 זוהי אשרה זמנית מסוג תושב ארעי אותה ניתן לקבל כחלק מההליך המדורג כשמסדירים מעמד לבת זוג זרה , את האשרה הזו מקבלים באמצע ההליך בדנה הרביעית להליך המדורג.
    התחלת ההליך היא להגיש בקשה במשרד הפנים ולהציג את כל המסמכים הנדרשים לצורך ההליך לרבות אימותם והוכחות על הקשר הזוגי.
    למידע נוסף מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עורך דין יהושע פקס

מנהל הפורום: עורך דין יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.