אורלי

אורחת מאוקראינה

לפני כשבוע ביקרה אותי חברה מאוקראינה. שהתה בארץ שבועיים וחזרה לאוקראינה ב14.9. היא מעוניינת לבוא לביקור נוסף בתחילת חודש נובמבר - ביקור של 4 ימים בשביל לחגוג איתי את יום ההולדת. היא ביקרה בארץ כבר פעמיים - בינואר 2015 לשבוע, וכאמור החודש שהתה בארץ שבועיים. האם הדבר אפשרי? האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לאפשר כניסה מהירה לארץ? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

כל עוד אין חשש להשתקעות כניסתה תאושר לכן מומלץ לצייד אותה במכתב הזמנה בעברית שהיא מגיעה אלייך , ולהראות שיש לה מספיק כסף וכן כרטיס אשראי לשהיה בישראל כתיירת. שהיא יודעת בדיוק את הפרטים שלך , כתובת וכו' שנה טובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים