• 25 בפברואר 2017

    ויזה עבור תיירת תאילנדית

    שלום,
    בביקור האחרון שלי בתאילנד לפני כחצי שנה הכרתי מישהי ומאז אנחנו בקשר יום יומי, אני רוצה להביא אותה לארץ על מנת לבדוק את האפשרות של חיים משותפים יחד

    איך אני אמור להתחיל את התהליך הזה?
    הבנתי שאני יכול לעשות הזמנה עבורה במשרד הפנים השאלה מה יהיה במידה וארצה להמשיך עוד צעד איתה? מה אז עלי יהיה לעשות?
    כמה זמן צריך להמתין עד שמקבלים אישור הזמנה?
    האם יש סיכוים טובים שיהיה ניתן לקבל הזמנה לאור הסיטואציה המתוארת?

    25 בפברואר 2017
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 1 במרץ 2017

    ויזה עבור תיירת תאילנדית

    שלום יוסי, ההמלצה העיקרית היא להתחיל לאסוף מסמכים עדויות והוכחות כי אתם באמת בני זוג. כמו כן, בת הזוג אזרחית תאילנד צריכה להביא מסמכים משם מאומתים כדין ומתורגמים על ידי נוטריון. ההזמנה נעשית דרך משרד הפנים בישראל הקרוב למקום המגורים. תחילה תקבל בת הזוג ויזת תייר, לאחר מכן ויזת עבודה ולבסוף אשרה ארעית מסוג א/5 (תעודת זהות זמנית) ואז תושבות קבע ואזרחות ישראלית, כל זאת על בסיס קשר זוגי כנה ביניכם. יכול להיות כי תדרש להפקיד ערבות בנקאית לטובת משרד הפנים. נשמח לסייע לך בתהליך. בברכה, יהושע

    1 במרץ 2017
forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?