אלה איזנברג

אני רוצה לטוס לארה"ב בערב פסח-10 באפריל והדרכון שלי בתוקף עד 22 ספטמבר 2017, אשהה שם 3 חודשיםת האם צריך דרכון חדש ומתי אוכל לקבלו. תודה

עו"ד יהושע פקס

זו שאלה שנשאלה לפני כמה ימים פה בפורום. ישנן מדינות אשר רואות בעיה בכניסה לשיטחן עם דרכון שתוקפו עומד לפוג בשישה חודשים הקרובים. במיוחד אם את עומדת לשהות 3 חודשים בארה"ב. את יכולה לטוס אבל, מומלץ שהדרכון יהיה בתוקף של חצי שנה, עדיף לך לגשת למשרד הפנים ולחדש כדי שלא תתקלי בבעיות במעבר גבול. יש אפשרות לחדש את הדרכון בנוהל מזורז בתוספת תשלום, ואפשר לחדש גם בנתב"ג אך שירות זה כרוך בעלות כספית די גבוהה. ניתן לראות מידע נוסף במשרד הפנים. בברכה, יהושע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים