בת-חן

קבלת אשרת עבודה זמנית לרקדנים

יש לי עסק לריקוד ואני רוצה להזמין רקדנים לסופי שבוע של סדנאות. הרקדנים בעלי דרכון קובני וצריכים ויזה לישראל. לרקדנים בקובה אין בדיוק תעודות רשמיות. הם רוקדים מגיל אפס ומלמדים כבר שנים על גבי שנים. בישראל ובעולם נהוג מאוד להזמין רקדנים למספר קטן של שיעורים. אני לא מצליחה למצוא את הדרך לעשות זאת ולהוציא להם אשרה. באירופה זה נקרא ויזת תרבות. הרקדנים כמובן לא מפורסמים ברמה בינלאומית אלא בעולם הריקוד הקובני בלבד. אשמח לעזרה.תודה רבה

עו"ד יהושע פקס

בת-חן שלום, אפשר להגיש בקשה לקבלת ויזת עבודה לתקופה קצרה (עד 45 יום) בהליך מזורז. זה שאין להם תעודות המעידות על השכלה יכול להקשות מעט אך אני מאמין כי מכתבי המלצה עשויים להספיק. בקשות כאלו זה משהו שאנו עוסקים בו בשוטף. אם את מעוניינת להתקדם עם הנושא צרי קשר עם המשרד 03-3724722 ונוכל לעזור בהגשת הבקשות. בברכה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים