שי אטיאס

חייב להוציא דרכון דחוף לטיסה ביום ראשון הקרוב האם זה אפשרי בנתבג

עו"ד יהושע פקס

שי שלום, לפי האתר של משרד הפנים "הנפקת דרכון - תתבצע לאזרח המדינה בלבד כנגד הצגת כרטיס טיסה המיועד ל 24 השעות הקרובות ממועד הטיסה, דרכון פג תוקף, שתי תמונות ואמצעי תשלום כנדרש – גובה התשלום יקבע על פי המערכת ויעודכן מעת לעת. הארכת תוקף הדרכון - הארכת דרכון תתבצע לאזרח המדינה בלבד כנגד הצגת כרטיס טיסה המיועד ל 24 השעות הקרובות ממועד הטיסה, דרכון שתוקפו לא עולה על 10 שנים ואמצעי תשלום כנדרש – גובה התשלום יקבע על פי המערכת ויעודכן מעת לעת. לא תתבצע הארכת דרכון למבקשים מתחת לגיל 18 שדרכונם הינו בן 5 שנים אלא הנפקת דרכון חדש בלבד. לא ינתנו שרותי הנפקת תעודות מעבר או טיפול בדרכונים." שים לב שיש דרישה להביא את הדרכון הישן בין היתר, אז אם אין לך דרכון וזו פעם ראשונה שאתה מוציא אחד אני לא יכול להבטיח לך שבשדה ינפקו לך דרכון חדש, אתה צריך לקחת בחשבון שמדובר גם בעלות גבוהה מאוד. ליתר ביטחון אתה יכול ליצור קשר עם רשות האוכלוסין וההגירה *3450. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים