נטע קמחי

הארכת דרכון ביומטרי בדחיפות

מעוניינת להאריך את הדרכון שלי (שתוקפו פג ב30.07.17). על פי הבנתי, החל מתחילת יוני יש אפשרות לחדש רק לדרכון ביומטרי. מתוכננת לי טיסה ל-31.07 ואיני מצליחה לקבוע תור למשרד הפנים על מנת לחדש את הדרכון (מחכה שיחזרו אלי לקבוע תור). היות ואני לחוצה בזמן והטיסה שלי מתוכננת לעוד חודש, חייבת לחדש את הדרכון כמה שיותר מהר. מה ניתן לעשות במצב זה? - לא מכירה את הנהלים החדשים של הארכת דרכון

עו"ד יהושע פקס

נטע שלום, אם זה דרכון רגיל אז יחליפו לך לדרכון ביומטרי , אם זה דרכון ביומטרי אז יאריכו את התוקף. יש 2 דרכים : *לחכות שיחזרו אלייך ממשרד הפנים. *להיכנס ללינק הבא ולבדוק אם את עומדת בקריטריונים לחידוש דרכון בנתב"ג https://www.gov.il/he/Departments/Alerts/temporary_traveling_document_issuing אני ממליץ להתקשר למשרד הפנים ולוודא מולם *3450. בהצלחה, עוד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים