דרכון ביומטרי בהקדם ה

בעוד שבועיים אני טס לחו'ל לצרכי עבודה. פניתי למשרד הפנים מזמן כדי לקבל תור להנפקת דרכון ביומטרי. בטלפון באתר ובמייל. חזרו אלי היום אחרי שבועיים מפניייתי, קבעו לי תור לשבוע הבא ואמרו שהדרכון יהיה מוכן שלשה שבועות מאז ואין אפשרות אחרת מלבד הנפקה בנתב"ג במחיר יקר. מה עושים? אם היו חוזרים אלי כפי שהבטיחו מיד אחרי הפניה הכל היה בסדר

עו"ד יהושע פקס

בוקר טוב, לא ניתן לעשות הרבה, רק לחכות שהדרכון יגיע ואם לא, אז להוציא בנתב"ג. אתה יכול לבדוק אם אתה עומד בקריטריונים בלינק הבא- https://www.gov.il/he/Departments/Alerts/temporary_traveling_document_issuing בהצלחה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים