שרית עטיה

תוקף דרכון בכניסה לקפריסין התורכית

יש לבני דרכון בתוקף עד 20/1/18 ואנו יוצאים לקפריסין התורכית ב 10/8/17, האם זה יהווה בעיה בכניסה לקפריסין ובמעבר לקפריסין התורכית??

עו"ד יהושע פקס

שרית שלום, לפי שגרירות קפריסין, תוקף של שלושה חודשים מספיק, את מוזמנת להיכנס לאתר של השגרירות ולעיין בדרישות. http://www.mfa.gov.cy/mfa/embassies/embassy_telaviv.nsf/DMLgeneral_ol/DMLgeneral_ol?OpenDocument לגבי קפריסין התורכית, תשובות תמצאי בלינק שצירפתי. טיול נעים, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים