רחל

תוקף דרכון לנסיעה לנורבגיה

שלום תכננתי לבלות את השבוע האחרון של אוגוסט בנורבגיה. הדרכון שלי בתוקף עד אמצע אוקטובר. הגשתי בקשה לדרכון חדש, השאלה מתי הוא יהיה מוכן. האם צפויה בעיה?

עו"ד יהושע פקס

רחל שלום, לפי המידע שמסופק באתר של משרד הפנים, הדרכון אמור להיות מוכן תוך 10 ימי עסקים. הדרכון יגיע בדואר, ולרוב על ידי שליח. בברכה, עו"ד יהושע פקס

רחל

בינתיים אני עוד מחכה לקבלת תור לתיעוד. נרשמתי כבר שלוש פעמים, אף אחד לא חוזר אלי ואין איך לברר מה קורה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים